Operacion plastik

Rinoplastika ose rimodelimi i hundës

Keqformime të tilla si: palosjet nazolabiale , ana e jashtme e hundës dhe zhvendosjen e piramides nazale, të cilat korrigjohen me teknika kirurgjikale nën anestezi të përgjithshme. Ënjtja në zonën përreth mund të zgjasë deri në 6 muaj, veçanërisht nëse nevojiten osteotomi. Operacioni është veçanërisht kërkues dhe prandaj pacientit i nevojitet një informacion shumë i mirë përpara tij.