Operacion plastik

Otoplastika ose rimodelimi i veshëve

Palosja përpara e veshëve, është një deformim i zakonshëm i veshëve që mund të korrigjohet lehtësisht nga mosha 6 vjeçare me operacion. Operacioni mund të kryhet edhe me anestezi lokale tek personat mbi 15 vjeç dhe kohëzgjatja e tij është afërsisht një orë e gjysëm. Pacienti duhet të mbajë pas operacionit  shirit flokësh për 1 muaj, ndërsa ënjtja ulet brenda 3 muajve të parë.