Rikonstruksion/rindërtim i fytyrës

MMtherapy-Booster me Acid Hialuronik

Acidi hialuronik është një përbërës natyral i trupit tonë (saharidit natyral) dhe një faktor kyç në hidratimin e brendshëm të lëkurës. Fatkeqësisht, me kalimin e moshës, sasia e acidit hialuronik zvogëlohet ndjeshëm. Si për pasojë, lëkura pushon të ketë  pamje dhe shkëlqim rinor, gradualisht thahet dhe vëllimi i saj zvogëlohet. Fillon të shfaqë rrudha dhe palosje. Procesi i plakjes së lëkurës sonë përshpejtohet nga faktorë të tjerë si ekspozimi në diell dhe pirja e duhanit.

Shumë kremra hidratues përmbajnë acid hialuronik, por për fat të keq ato ofrojnë vetëm hidratim sipërfaqësor dhe të përkohshëm. Përkundrazi, MMtherapy-Boosters të bëhet me injeksionin e acidit hialuronik mund të arrijnë hidratim të thellë dhe të ruajnë elasticitetin dhe shkëlqimin rinor të lëkurës.

Kërkohen 2-3 seanca, me intervale 30 ditore fillimisht dhe më pas ruajtjen e rezultatit me një aplikim çdo 3-6 muaj.

Zonat e trajtimit:

  • Fytyra
  • Qafa
  • Dekolte
  • Zona e pasme e duarve