Rikonstruksion/rindërtim i fytyrës

MMtherapy-Booster

MMtherapy-Booster i fytyrës është një metodë e thjeshtë, e shpejtë dhe plotësisht pa dhimbje, veçanërisht nëse përdoret paraprakisht krem anestetik lokal. Përbërja injektohen me gjilpëra shumë të holla që janë projektuar posaçërisht, në mënyrë që të mos ketë pothuajse asnjë shqetësim.

Përmirësimi në fytyrë bëhet i dukshëm që në seancën e parë dhe efekti i trajtimit MMtherapy-Boosters qëndron për rreth 2 muaj.

Rekomandohen 4-6 përsëritje në vit për të ruajtur efektin terapeutik.

Përzierja e përbërësve përmban:

  • Vitamina të tilla si Vitamina C dhe Vitamina A (veprim antioksidues dhe kundër plakjes).
  • Acid hialuronik (hidratim i thellë).
  • Minerale dhe elementët e gjurmës (luftimi i radikaleve të lira).
  • Aminoacidet (sinteza e kolagjenit dhe elastinës).

Zonat e trajtimit:

  • Fytyra
  • Zona rreth syve
  • Qafa
  • Dekolte