Rimodelimi i Trupit

Lipoliza – Forcimi – Trajtimi i Celulitit

Ndërsa plakemi, lëkura dhe muskujt e trupit humbasin elasticitetin e tyre dhe fillojnë të relaksohen. Ky fenomen shfaqet edhe në moshat më të reja, zakonisht pas rënies nga pesha pa ushtrime të njëkohshme. Rimodelimi i siluetës, humbja e pikave dhe përmirësimi i papërsosmërive të trupit mund të arrihet tashmë pa operacion, pa dhimbje dhe me siguri absolute.

Në klinikën tonë, ne kemi mundësinë e trajtimit gjithëpërfshirës të  obezitetit lokal, të varjes së lëkurës dhe të celuliteve, me platformën unike multifunksionale 3-MAXPLUS.  3-MAXPLUS integron 3 teknologjitë kryesore Cavitation, MultipolarRF dhe VacuumRF.

Përbën metodën më të plotë dhe të përhershme, jo invazive të liposkulpturës, e cila mund t'i japë zgjidhje çdo riparimi estetik të fytyrës, qafës dhe trupit.

Çfarë është Cavitation dhe si funksionon?

 Lipoliza me ultratinguj

Kavitacioni tejzanor ose lipoliza tejzanor është një teknologji moderne e fokusuar të një frekuence specifike që shkakton reduktimin e vëllimit të qelizave yndyrore dhe lëngëzimin e yndyrës që përmbahet në to (lipoliza). Është vërtetuar se është e vetmja teknikë joinvazive me rezultate kaq të menjëhershme dhe të dukshme, që në seancën e parë. Indikohet për shkatërrimin e qelizave yndyrore në çdo zonë me yndyrë të tepërt, trajtimin e celulitit dhe liposkulpturën e trupit.

Në mënyrë ideale, kombinohet me masazh limfatik mekanik (VacuumRF) dhe me radio frekuenca (MultipolarRF). Ndihmë shtesë në këtë proces përbën konsumimi i shumë lëngjeve, në mënyrë që të arrijmë një eliminim të mirë të toksinave, si dhe ushtrimet fizike.

Si funksionojnë radio frekuencat multipolare (MultipolarRF)

• Shtrëngim në shumë nivele

Trajtimet e trupit me radiofrekuenca ndërhyjnë në mënyrë dinamike dhe pa u derdhur gjak. Ato e ngrohin lëkurën në shumë nivele, duke shkaktuar rigjenerim intensiv të kolagjenit dhe elastinës, duke na dhënë si rezultat forcimin, përmirësimin e lëkurës së varur dhe zvogëlimin e njollave. Është karakteristikë se kur veprojnë në shtresa më të thella rrisin edhe metabolizmin e qelizave dhjamore.

Kokat e fuqishme RF të 3-MAXPLUS bëjnë përshtypje me efektin që japin në shtrëngimin, reduktimin e volumit dhe përmirësimin e strukturës së lëkurës. Rezultatet janë të qëndrueshme dhe përmirësimi vazhdon edhe pas përfundimit të përdorimit. Frekuencat e radios mund të kombinohen me kavitacion dhe masazh limfatik VacuumRF për rezultate edhe më të mira.

Trajtimi MultipolarRF është i shpejtë, pa dhimbje dhe ofron ndjesinë e një masazhi të ngrohtë. Është ideal për çdo lloj lëkure dhe në çdo kohë, pasi nuk shkakton fotondjeshmëri, skuqje apo ndonjë simptomë tjetër.

Cili është efektiviteti i masazhit limfatik mekanik (Vacuum RF)

• Dekongjestion gjithëpërfshirës (total)

Sipas vlerësimeve, mbi 90% e grave kanë cellulite, të cilat nuk shfaqet vetëm tek ato me yndyrë të shtuar trupore. 3-MAXPLUS ushtron thithje të vazhdueshme – komprimim me masazh limfatik, zbrazën qelizat dhjamore duke ulur volumin e tyre dhe arrin shtrëngim në shumë nivele. Thithja e tij e fuqishme ritmike është e rregullueshme dhe rrit shpejtësinë e qarkullimit limfatik, duke reduktuar mbajtjen e lëngjeve dhe duke rinovuar qelizat e lëkurës.

Trajtimi Vacuum RF ka dëshmuar efektivitet në celulitet dhe yndyrën  lokale, duke “skalitur” në të njëjtën kohë trupin. Rekomandohet edhe për gratë që sapo kanë lindur, por edhe për gratë në menopauzë që kanë retension për shkak të çrregullimeve hormonale.