Rikonstruksion/rindërtim i fytyrës

Fractional Laser CO2

CO2 Fractional Laser EdgeONE është arritja më e fundit inovative e një prej kompanive më të mëdha botërore në teknologjinë moderne mjekësore estetike. Ofron saktësi të pakrahasueshme si mjet kirurgjik dhe përvojë absolute si  mjet i mjekësie të estetikes së lartë. Është vendosur si "Global Gold Standard" në kategorinë e vetë, për shkak të veçorive të vërtetuara e të pakrahasueshme që përmban në nivel teknologjik.

CO2 fractional laser Edge ONE ka veprim të dyfishtë    :

Α) RESURFACING: sublimim – eksfolim sipërfaqësor në lëkurë

 • Përmirëson strukturën e lëkurës.
 • Redukton zbardhjet difuze.
 • Zbut nga jashtë rrudhat dhe shenjat.

Rezultati do të vihet re së shpejti, 10-15 ditë pas trajtimit.

Β) REJUVENATION: Atje ku shkaktohet rigjenerimi i kolagjenit

Redukton rrudhat.

 • Përmirëson shenjat.
 • Krijon kolagjen më të trashë dhe më të strukturuar – forcues.

Rezultati do të vihet re më vonë, 1-2 muaj pas trajtimit.

Trajtimi CO2 fractional laser rekomandohet për rastet e mëposhtme:

 • Shenjat e akneve
 • Rrudhat
 • Pore të zgjeruara
 • Çngjyrosje difuze
 • Shenjat post-traumatike – postkirurgjikale (hipertrofike – atrofike)
 • Vija
 • Lëkurë e plakur

Përmirësimi i përgjithshëm i strukturës së lëkurës, rigjenerimi i kolagjenit, ulja e rrudhave, e njollave, dhe e plagëve si dhe të papërsosmërive të tjera të lëkurës, kontribuojnë në përmirësimin estetik të lëkurës.