Rikonstruksion/rindërtim i fytyrës

Dermabrasioni

Dermopeel aplikon metodën e dermabrasionit duke arritur eksfolim të thellë në fytyrë dhe qafë. Është një arritje teknologjike me precizion të lartë që kombinon dy stimulime të ndryshme në një trajtim të thjeshtë:

  1. Eksfolim intensiv falë veprimit mekanik të 9 kokave që ka, duke na dhënë një lëkurë të pastër dhe të rinovuar.
  2. Thithja (Vacuum) e cila në të njëjtën kohë pastron në thellësi dhe përshpejton proceset e rigjenerimit të indeve.

Kështu lëkura, tërësisht e eksfoluar dhe e pastruar thellë, detoksifikohet, merr frymë, bëhet më rrezatuese dhe më e pranueshme për çdo trajtim që do të vijojë.

Rezultatet e trajtimit  Dermopeel:

Pastrim i lehtë ose i thellë i lëkurës

Heqja e shtresave sipërfaqësore të lëkurës

Rivendosja e strukturës qelizore në nivele optimale

Reduktimi i thellësisë së rrudhave dhe plagëve

Reduktimi i njollave

Lehtëson eliminimin e papastërtive dhe minimizon praninë e sebumit nën lëkurë

Shkëlqim në lëkurë

Thithja me Vacuum ofron:

  • Detoksifikim nëpërmjet kanaleve limfatike.
  • Reduktim të fryrjeve, qeseve dhe rrathëve të errët.
  • Oksigjenim dhe stimulim të qelizave