Depilimi me laser

Depilimi me laser për fytyrën dhe trupin i jep fund metodave konvencionale të heqjes së qimeve, duke hequr qimet pa dhimbje dhe në mënyrë efektive.

Velux Laser hair removal me Alexandrite është, për momentin, zgjidhja më e plotë dhe më e avancuar teknologjikisht.

Me aftësinë që ka për të skanuar një zonë të madhe (50 x 15 mm) në vetëm 1 sekondë, VeLux ndryshon kornizat kohore në depilim, duke reduktuar kohën e trajtimit dhe duke i siguruar pacientit kohë të vlefshme.

Trajtimi me laser alexandrite të tipit të ri VeLux është edhe më pa dhimbje se lazerët e tipit të vjetër Alexandrite dhe në të njëjtën kohë efektiv edhe në qime të hollë me ngjyrë të çelur. Garanton nivelin më të lartë të sigurisë së trajtimit, me rezultate pa kompromise. Është ideal për të gjitha llojet e lëkurës, gjatë gjithë vitit.

Avantazhet:

  • Rezultate të qëndrueshme dhe të përhershme
  • Nivel më të lartë  sigurie gjatë trajtimit
  • Reduktimi i kohëzgjatjes së trajtimit
  • Efektiv edhe për qime të hollë dhe të çelur
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, gjatë gjithë vitit
  • Përdoret edhe në lëkurën e nxirë
  • Shtesë speciale që rregullon madhësinë e spot-it për përdorim të lehtë dhe efektiv në zona të vogla të fytyrës dhe trupit (p.sh. mustaqe, bikini)
  • Trajtim edhe më pa dhimbje