Hapësirat

Estetika dhe funksionaliteti

Departamenti funksionon në një ambient modern, me estetikë dhe funksionalitet të lartë. Salla e pritjes ofron një ambient të këndshëm për një pritje relaksuese, ndërsa ambientet janë komode dhe të pajisura me aparaturat më moderne të dermatologjisë klinike dhe kozmetike.