Pajisje

ULTRAcel Q+

Face lifting & tightening - Body tightening & contouring

Face lift mbresëlënës i fytyrës pa operacion

Reformim total me reduktim  të  obezitetit lokal   dhe shtrëngim intensiv të lëkurës.

Face lifting & tightening

Terapia me ULTRAcel Q+ për fytyrën bije në sy pasi ka rezultatet e një face lifti por pa operacion. Risia e ULTRAcel Q+ na ofron një zgjidhje të plotë pasi ndërvepron njëkohësisht në 4 nivelet e fytyrës.

Nën lëkurë, në një thellësi prej 1.5 mm

Në lëkurën sipërfaqësore, në zonën e syve, në thellësi 2.0mm

Në lëkurën e thellë, në një thellësi prej 3.0 mm

Në shtresën e muskujve nën yndyrën nënlëkurore (S.M.A.S), në një thellësi prej 4.5 mm

Body tightening & contouring

ULTRAcel Q+ ndryshon të dhënat në kategorinë e vetë, pasi është i pajisur me 4 koka për trupin. Duke u fokusuar në një thellësi prej 6,0 mm, 9,0 mm, 11,0 mm dhe 13 mm, ULTRAcel Q+ riformëson plotësisht zonat si pjesat e përparme dhe anësore, kofshët dhe të pasmet, pasi ndërhyn në indin dhjamor dhe shkatërron qelizat dhjamore, duke arritur njëkohësisht reduktimin e obezitetit lokal    dhe shtrëngimin intensiv të lëkurës.

Ku aplikohet

 • Fytyrë
 • V-Line
 • Ballë
 • Këmbët e sorrës
 • Mollëza
 • Nofulla
 • Qafë
 • Dekolte
 • Myskuj
 • Trup
 • Bark
 • Kofshë
 • Të pasmet
 • Avantazhet
 • Trajtim absolutisht i sigurt dhe pa dhimbje me miratimin e FDA-së.
 • Trajtimi më modern dhe joinvaziv në mjekësinë estetike.
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës
 • I përshtatshëm për të gjitha stinët.
 • Përdoret si për fytyrën ashtu edhe për trupin me shumë indikacione.
 • Monoterapia.
 • Pa downtime.
 • Trajtim jashtëzakonisht i shpejtë.