Pajisje

CO2 Fractional Laser EdgeONE

Fractional & Vaginal Laser

Përvoja më e mirë e estetikës së lartë

CO2 fractional laser EdgeONE është krijimi më i fundit inovativ i kompanisë më të madhe koreane, Jeisys, dhe një prej kompanive më të mëdha në mbarë botën, në fushën e mjekësisë estetike. CO2 fractional laser EdgeONE ofron saktësinë e pakrahasueshme të një mjeti kirurgjik dhe përvojën absolute të një mjeti të mjekësisë të lartë estetike. Është  identifikuar si ‘’Global Gold Standard’’ në kategorinë e tij për shkak të veçorive të pakrahasueshme teknologjike që ofron si dhe për cilësitë e tij të shkëlqyera dhe të pashembullta që përmban prodhimi i tij . Ndjenjën  e përsosmërisë që reflekton  CO2 fractional laser EdgeONE  e konfirmon në mënyrën më të padiskutueshme Organizata Amerikane e Kontrollit të Ushqimit dhe Barnave, e njohur si FDA, e cila i ofroi certifikimin e njohur globalisht. Është vendosur si "Global Gold Standard" në kategorinë e tij për shkak të veçorive të pakrahasueshme teknologjike të provuara si dhe për cilësisë së tij të shkëlqyer dhe të pashembullt të prodhimit. Ndjenja e përsosmërisë që nxjerr lazeri fraksional CO2 EdgeONE u konfirmua në mënyrën më të padiskutueshme nga Organizata Amerikane e Kontrollit të Ushqimit dhe Barnave, e njohur si FDA, e cila i dha certifikim të njohur globalisht.

Lazeri i fuqishëm CO2 fractional laser EdgeONE lëshon në mënyrë të njëpasnjëshme dhe me një shpejtësi të lartë të pakrahasueshme mikrorreze lazer-fotonesh me një gjatësi vale 10600 nm, duke skanuar me saktësi absolute një zonë të lëkurës dhe duke krijuar kolona mikrotermale në një distancë të caktuar midis tyre. Çdo kolonë përbëhet nga një zonë qendrore – kolonë e sublimimit(ablation zone)  dhe një zonë termike përreth (thermal zone). Lazeri CO2 fractional laser EdgeONE me përdorimin e pulsit të avancuar EdgePulse shkakton difuzionin minimal të kolonës termike duke sjellë si rezultat  nivelin më të lartë të sigurisë dhe rikuperimin më të shpejtë për të dhënat e CO2 fractional laser, të pacientit pa “karbonizimin” e njohur.

Trajtimi me CO2 fractional laser është i aplikueshëm në rastet e mëposhtme:

  • Shenjat e akneve
  • Rrudhat
  • Pore të zgjeruara të lëkurës
  • Çngjyrosje të përhapura në lëkurë
  • Shenja post-traumatike – postkirurgjikale (hipertrofike – atrofike)
  • Vija
  • Lëkura të  plakura