Lëkura e bukur është një reflektim i shëndetit

Lëkura e bukur
është një reflektim
i shëndetit

ORARI Nga e Hëna deri të Premte: 09:00 - 20:00

Caktoni një takim

Mirësevini në DEPARTAMENTIN E DERMATOLOGJISË SË KIRURGJISË PLASTIKE Iatriko Ptolemaidhas

Më shumë rreth nesh

Shërbimet tona

Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse në fushën e dermatologjisë, plastikës Kirurgjisë, Estetikës Mjekësore dhe Laser-it.

Dermatologji Klinike

Dermatologji Klinike

Venerologia

Venerologia

Dermatologjia Pediatrike

Dermatologjia Pediatrike

Kirurgjia dermatologjike

Kirurgjia dermatologjike

Operacion plastik

Operacion plastik

Rikonstruksion/Rindërtim i fytyrës

Rikonstruksion/Rindërtim i fytyrës

Rimodelimi i Trupit

Rimodelimi i Trupit

Depilimi me laser

Depilimi me laser

Njihuni me mjekët tanë të specializuar

Stafi ynë mjekësor i merituar përbëhet nga dermatolog, kirurg plastik, dhe estetist për fushën e Estetikës Mjekësore.

Dr. Katerina Kyriakou

Dermatolog – Venerolog

Dr. Katerina Kyriakou është mjeke specialiste Dermatologe – Venerologe. Mjekja ka lindur në Selanik dhe është diplomuar në Kolegjin Amerikan Anatolia në vitin 2001. Ajo ka shkëlqyer në provimet mbarëkombëtare dhe është pranuar në Departamentin e Mjekësisë të Universitetit të Athinës, nga ku është diplomuar në vitin 2007. Në vazhdim ka ndjekur për dy vjet...

Më shumë

Ioannis Kaloudis

Mjek Kirurg plastik

Kirurgu plastik Ioannis Kaloudis studioi në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Athinës ku u diplomua në vitin 2008. Në kuadër të specialitetit të Kirurgjisë Plastike, ka punuar si mjek asistent i Kirurgjisë së Përgjithshme në Spitalin e Kancerit “THEAGENIO” dhe më pas, në spitalet e Gjermanisë në periudhën 2011-2014. Në vitin 2014 u transferua...

Më shumë

Programoni TANIMIN tuaj të radhës