Ανάπλαση Σώματος

Λιπόλυση – Σύσφιξη – Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

Με την πάροδο της ηλικίας το δέρμα και οι μύες του σώματος χάνουν την ελαστικότητά τους και αρχίζουν να χαλαρώνουν. Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται και σε νεαρότερες ηλικίες, συνήθως μετά από απώλεια κιλών, χωρίς την ταυτόχρονη άσκηση. Η αναδιαμόρφωση της σιλουέτας, η απώλεια πόντων και η βελτίωση των ατελειών του σώματος μπορεί πια να επιτευχθεί χωρίς χειρουργική επέμβαση, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.

Στο Ιατρικό μας έχουμε τη δυνατότητα συνολικής αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας, με τη μοναδική πολυλειτουργική πλατφόρμα 3-MAXPLUS. Το 3-ΜΑΧPLUS ενσωματώνει 3 τεχνολογίες αιχμής Cavitation, MultipolarRF και VacuumRF.

Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και μόνιμη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής, που μπορεί να δώσει λύση σε οποιαδήποτε αισθητική επιδιόρθωση προσώπου, λαιμού και σώματος.

Τι είναι και πως δρα το Cavitation;

• Λιποδιάλυση με υπερήχους
Το Cavitation είναι μία σύγχρονη τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας που προκαλεί τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και τη ρευστοποίηση του λίπους που περιέχεται σε αυτά (λιπόλυση). Είναι αποδεδειγμένα η μόνη μη επεμβατική τεχνική με τόσο άμεσα και ορατά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ενδείκνυται για τη καταστροφή λιποκυττάρων σε οποιαδήποτε περιοχή με περιττό λίπος, την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, και την λιπογλυπτική σώματος.

Ιδανικά, συνδυάζεται με μηχανικό λεμφικό μασάζ (VacuumRF) και με ραδιοσυχνότητες (MultipolarRF). Συμπληρωματική βοήθεια στη διαδικασία αυτή αποτελεί η κατανάλωση πολλών υγρών, ώστε να πετύχουμε καλύτερη αποβολή των τοξινών, καθώς και η σωματική άσκηση.

Πως λειτουργούν οι πολυ-πολικές ραδιοσυχνότητες (MultipolarRF)

• Πολυεπίπεδη σύσφιξη
Οι θεραπείες σώματος με ραδιοσυχνότητες επεμβαίνουν δυναμικά και αναίμακτα. Θερμαίνουν το δέρμα σε πολλά επίπεδα, προκαλώντας έντονη ανάπλαση κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη, τη βελτίωση της πτωτικής τάσης του δέρματος και τη μείωση πόντων. Χαρακτηριστικό είναι, πως όταν δρουν σε βαθύτερα στρώματα αυξάνουν και τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων.

Οι πανίσχυρες RF κεφαλές του 3-ΜΑΧPLUS εντυπωσιάζουν με το αποτέλεσμα που δίνουν στη σύσφιξη, τη μείωση όγκου και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια και η βελτίωση συνεχίζεται και μετά το πέρας της εφαρμογής. Οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να συνδυαστούν με cavitation και λεμφικό μασάζ VacuumRF για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Η MultipolarRF θεραπεία είναι γρήγορη, ανώδυνη και παρέχει την αίσθηση ενός θερμού μασάζ. Είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, ερυθρότητα ή οποιοδήποτε άλλο σύμπτωμα.

Που οφείλεται η αποτελεσματικότητα του μηχανικού λεμφικού μασάζ (Vacuum RF)

• Ολοκληρωτική αποσυμφόρηση
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πάνω από το 90% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα, και δεν εμφανίζεται μόνο σε εκείνες με αυξημένο σωματικό λίπος. Το 3-MAXPLUS ασκεί συνεχή αναρρόφηση – συμπίεση με λεμφικό μασάζ, αδειάζει τα λιποκύτταρα μειώνοντας τον όγκο τους και επιτυγχάνει πολυεπίπεδη σύσφιξη. Η ισχυρή ρυθμική αναρρόφηση που διαθέτει, είναι ρυθμιζόμενη και αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών και αναζωογονώντας τα κύτταρα του δέρματος.

Η Vacuum RF θεραπεία έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, ενώ παράλληλα «σμιλεύει» το σώμα. Συνίσταται επίσης, σε γυναίκες που έχουν μόλις γεννήσει, αλλά και σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση που έχουν κατακρατήσεις λόγω ορμονικών διαταραχών.