ПРОСТОРИ

Естетика и функционалност

Одделот работи во модерна средина, со висока естетика и функционалност.
Рецепцијата нуди пријатна средина за релаксирачко чекање, додека ординациите се удобни и опремени со најсовремена клиничка и козметичка дерматолошка опрема.