УБАВАТА КОЖА Е РЕФЛЕКСИЈА НА НЕЈЗИНОТО ЗДРАВЈЕ

УБАВАТА КОЖА
Е РЕФЛЕКСИЈА НА
НЕЈЗИНОТО ЗДРАВЈЕ

РАБОТНО ВРЕМЕ Понеделник-Петок: 09:00 - 20:00

ЗАКАЖЕТЕ ТЕРМИН

Добредојдовте во ОДДЕЛ ЗА ДЕРМАТОЛОГИЈА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЈА ИАТРИКО ПТОЛЕМАИДОС

Ова е модерен и целосно опремен центар за клиничка и естетска дерматолошка нега и кожна хирургија на Медицинскиот центар Иатрико Птолемаидос. Нашата мисија е да обезбедиме висококвалитетни, персонализирани дерматолошки услуги, давајќи здравје и импресивни резултати на нашите пациенти.

Повеќе за нас

Нашите услуги

Обезбедуваме интегрирани услуги во областа на дерматологија, пластична хирургија, медицинска естетика и ласери.

Клиничка дерматологија

Клиничка дерматологија

Венерологија

Венерологија

Детска дерматологија

Детска дерматологија

Дерматолошка хирургија

Дерматолошка хирургија

Пластична хирургија

Пластична хирургија

Ремоделирање/реконструкција на лице

Ремоделирање/реконструкција на лице

Ремоделирање на тело

Ремоделирање на тело

Ласерско отстранување на влакна

Ласерско отстранување на влакна

Запознајте ги нашите специјализирани лекари

Нашиот реномиран медицински персонал го сочинуваат дерматолог, пластичен хирург и естетичар од областа на медицинската естетика.

Јоанис Калудис

Пластичен хирург

Пластичниот хирург Јоанис Калудис студирал на Медицинскиот факултет на Aristoteleio Panepistimio Thessalonikis од каде дипломирал во 2008 година. Во рамките на специјалитетот за пластична хирургија, работел како резидент по општа хирургија во болницата за рак „THEAGENIO“, а потоа во болници во Германија во периодот 2011-2014 година. Во 2014 година се преселил во Шефилд, Велика Британија,...

Повеќе

д-р Катерина Кирјаку

Дерматолог - венеролог

Д-р Катерина Кирјаку е специјалист Дерматолог – венеролог. Докторката е родена во Солун, а дипломирала на Американскиот колеџ Анадолија во 2001 година. Успеала на државните испити и била примена на Медицинскиот факултет на Медицинскиот универзитет во Атина, од каде што дипломирала во 2007 година. Следела две години Постдипломска програма на Медицинскиот факултет на Aristoteleio Panepistimio...

Повеќе

Закажете го вашиот следен ТЕРМИН