Εξοπλισμός

Velux Alexandrite Reborn

Aποτρίχωση με laser

H πλέον ολοκληρωμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη λύση στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, σε σώμα και πρόσωπο.

Το VELUX ALEXANDRITE REBORN είναι ένα νέο, προηγμένο laser Αλεξανδρίτη και αποτελεί αυτή τη στιγμή την πλέον ολοκληρωμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη λύση στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, σε σώμα και πρόσωπο. Εκμεταλλεύεται πλήρως τη βαθιά διείσδυση, καθώς και την υψηλή απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη που προσφέρει η ταυτόχρονη εκπομπή των 2 διαφορετικών μηκών κύματος που διαθέτει, τα 755nm του laser alexandrite και τα 808nm, τα οποία σε συνδυασμό με το μεγάλο spot size του, εξασφαλίζουν γρήγορες, ανώδυνες και αποτελεσματικές θεραπείες. Με την δυνατότητα που έχει να σκανάρει μια μεγάλη περιοχή (50x15mm) σε μόλις 1 δευτερόλεπτο, το VeLux αλλάζει τα χρονικά πλαίσια στην αποτρίχωση, μειώνοντας τον χρόνο θεραπείας και εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο στον ασθενή.

Το laser alexandrite νέου τύπου, VeLux, καινοτομεί, κάνοντας την θεραπεία όσο γίνεται πιο ανώδυνη και ταυτόχρονα αποτελεσματική, ακόμη και στη λεπτή, ανοιχτόχρωμη τρίχα. Εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας της θεραπείας, με αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς. Είναι ιδανικό για όλους τους φωτότυπους του δέρματος, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.